check-ikon-rød Mange års erfaring​

check-ikon-rød Kvalitetsbevidste arbejde​

check-ikon-rød Professionel rådgivning​

Skimmelsanering af certificeret skimmelsanitør​

Hos Carlsen & Co. i Kvistgård er vi certificeret til at udføre skimmelsanering. Skimmel er en alvorlig sag, og derfor skal det gribes professionelt an. Dels kan det være nødvendigt at fjerne de områder, som er angrebet, og dels skal det sikres, at det ikke opstår igen. Vi tilbyder skimmelsanering for erhverv og private i Nordsjælland, København og mange andre steder.

Vi varetager hele forløbet ved skimmelsanering

En professionel skimmelsanering består af flere faser, hvor vi starter med at afdække kilden, men også omfanget. Skimmel kan sagtens sprede sig via murværket eller andre steder. Derpå samarbejder vi med en uvildig rådgiver om at finde den rette saneringsmetode.

En af flere saneringsmetoder kan være kemi, men også det kan også være at fjerne dele af de angrebne områder. ​ Der vil normalt være større fugtproblemer, og i så fald benytter vi typisk affugtere og luftrensere ved en skimmelsanering.

​Afslutningsvist iværksætter vi de nødvendige foranstaltninger, så der ikke opstår et nyt tilfælde af fugt og skimmel. Samtidig genopbygger vi de ødelagte områder, og det kan kombineres med en større renovering, når håndværkerne alligevel er i gang.​

Vi har også stor erfaring med håndtering af PCB-udfordringer

I mange ældre bygninger fra før 1978 findes PCB, som er en af verdens farligste miljøgifte – primært i fugemasse, spartelmasse, fugebånd mv. PCB-renovering skal ske efter særlige regler, som vi med vores ekspertise sikrer.

Ring for at bestille en uforpligtende besigtigelse

Hvis du har mistanke eller viden om et skimmelangreb, er du velkommen til at kontakte os hos Carlsen & Co. for at aftale et tilsyn. Du kan ringe til os på telefon 70 27 85 86, men du kan også skrive til os på info@carlsenogco.dk. Derpå kan vi aftale en besigtigelse med henblik på at udarbejde et uforpligtende tilbud på skimmelsanering. 

​Kontakt os

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
NATURSKIFFERTAG PÅ BYENS TAGE
Det kræver håndværksmæssig ekspertise, når der skal skiffer på.
Læs mere
SKOLEBIBLIOTEK BLIVER TIL 4 NYE KLASSEVÆRELSER
En skole i Helsingør har fået det lidt trangt, og man mangler klasselokaler.
Læs mere
Skimmelsanering af 600 m2 kælder på Herregård
Etablering af mekanisk tidsstyret ventilation. Fugtproblemer løst, og kælderen kan igen benyttes til opbevaring af møbler mv. Kunden er meget glad for igen at kunne benytte sine mange m2 i kælderen.
Læs mere
Nyetablering af Munthe + Simonsen butik i Illum
Snedkerfremstilling og højglanslarkering af skabs- og podieelementer på eget værksted.
Læs mere
Udbedring af vandskade i ny villa i Hornbæk
Forsikringsskade udført i hovedentreprise. Nænsom nedtagning af fugtskadede elementer, udtørring, skimmelsanering og genopbygning.
Læs mere

Dorte Ruud​

God til at oversætte mine ideer til godt håndværk, bliver taget med på råd så arbejdet bliver som jeg forestiller mig.Har fået lavet en bar samt en ny havelåge. Rykker hurtigt ud.

Anne Katrine Bjerregaard​

Dygtige håndværkere - færdige til tiden og prisen. Vi er meget tilfredse!

Charley Schibsbye​

Yderst kompetente - håndværk til tiden

​​Følg os på Facebook

Her vil vi løbende lave opslag omkring vores

arbejde, gode tilbud og meget mere.

FØLG OS