Skimmelsanering af certificeret skimmelsanitør​

Hos Carlsen & Co. i Kvistgård er vi certificeret til at udføre skimmelsanering. Skimmel er en alvorlig sag, og derfor skal det gribes professionelt an. Dels kan det være nødvendigt at fjerne de områder, som er angrebet, og dels skal det sikres, at det ikke opstår igen. Vi tilbyder skimmelsanering for erhverv og private i Nordsjælland, København og mange andre steder.

Vi varetager hele forløbet ved skimmelsanering

En professionel skimmelsanering består af flere faser, hvor vi starter med at afdække kilden, men også omfanget. Skimmel kan sagtens sprede sig via murværket eller andre steder. Derpå samarbejder vi med en uvildig rådgiver om at finde den rette saneringsmetode.

En af flere saneringsmetoder kan være kemi, men også det kan også være at fjerne dele af de angrebne områder. ​ Der vil normalt være større fugtproblemer, og i så fald benytter vi typisk affugtere og luftrensere ved en skimmelsanering.

​Afslutningsvist iværksætter vi de nødvendige foranstaltninger, så der ikke opstår et nyt tilfælde af fugt og skimmel. Samtidig genopbygger vi de ødelagte områder, og det kan kombineres med en større renovering, når håndværkerne alligevel er i gang.​

Vi har også stor erfaring med håndtering af PCB-udfordringer

I mange ældre bygninger fra før 1978 findes PCB, som er en af verdens farligste miljøgifte – primært i fugemasse, spartelmasse, fugebånd mv. PCB-renovering skal ske efter særlige regler, som vi med vores ekspertise sikrer.​

Ring for at bestille en uforpligtende besigtigelse

Hvis du har mistanke eller viden om et skimmelangreb, er du velkommen til at kontakte os hos Carlsen & Co. for at aftale et tilsyn. 

Du kan ringe til os på telefon 70 27 85 86, men du kan også skrive til os på info@carlsenogco.dk. Derpå kan vi aftale en besigtigelse med henblik på at udarbejde et uforpligtende tilbud på skimmelsanering. 

Kontakt os for at høre mere om hvad vi kan tilbyde

Du er velkommen til at ringe til os hos Carlsen & Co. ApS på telefon 70 27 85 86 for at høre mere, men du kan også skrive til en tømrer eller snedker på e-mail info@carlsenogco.dk. Derpå kan vi aftale en besigtigelse. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Kontakt os

Oldenvej 19 C, 3490 Kvistgård

Klik her for rutevejledning

Telefon: 70 27 85 86

E-mail: info@carlsenogco.dk

Vi er medlem af