check-ikon-rød Mange års erfaring​

check-ikon-rød Kvalitetsbevidste arbejde​

check-ikon-rød Professionel rådgivning​

Hovedentreprise ved større byggeprojekter

Hos Carlsen & Co. kan vi lave alt fra udskiftning af et køkken til renovering af en hel ejendom i en hovedentreprise. Vi står for det hele, hvor vi binder hele projektet sammen, idet vi varetager al koordinering og kommunikation med alle håndværkerne.

Det betyder, at du kun har en fast kontaktperson ved en hovedentreprise. Vi holder til i Kvistgård i Nordsjælland, men arbejder i hele København og omegn.

Vi kan udføre byggeri og renovering i en hovedentreprise

Vi arbejder med alle former for anlæg og byggeri, herunder vedligeholdelse, modernisering og renovering, som vi gerne varetager i en hovedentreprise. Men vi udfører naturligvis også mindre opgaver som en del af fagentrepriser.

Vores hovedekspertise er at udføre håndværk som maler, tømrer, snedker og certificeret skimmelsanitør, men vi har en række dygtige samarbejdspartnere inden for alle de håndværk, som vi ikke selv har ekspertisen til at udføre.

Derfor kan vi varetage en hovedentreprise i forbindelse med alt fra en mindre modernisering til et større projekt for en bygherre eller entreprenør.​

Vi udfører butiksrenovering og specialopgaver i hovedentrepriser

Vi udfører naturligvis primært butiksrenovering for butikker, restauranter og den øvrige detailhandel, men det kan også være for andre erhverv, hvor der er brug for specialinventar.

Vi udfører opgaverne med vores egne håndværkere, men vi varetager typisk den form for renoveringsopgaver i hovedentrepriser, hvor vi samtidig står for al kontakt og koordinering med de øvrige faggrupper som for eksempel elektrikere og andre relevante brancher.​

Vi er et professionelt team af proaktive håndværkere

Vi er et professionelt team af proaktive håndværkere med stor erfaring og en høj faglig stolthed. Vores fokus er at levere en god service med stor fleksibilitet og effektivitet.

Samtidig har vi altid en løsningsorienteret tilgang til både nemme og udfordrende opgaver. Dertil kommer, at vi har fokus på tilgængelighed og troværdighed.

Du kan ringe til os på telefon 70 27 85 86 eller skrive til e-mail info@carlsenogco.dk for at få et uforpligtende tilbud på en hovedentreprise.

​Kontakt os

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
NATURSKIFFERTAG PÅ BYENS TAGE
Det kræver håndværksmæssig ekspertise, når der skal skiffer på.
Læs mere
SKOLEBIBLIOTEK BLIVER TIL 4 NYE KLASSEVÆRELSER
En skole i Helsingør har fået det lidt trangt, og man mangler klasselokaler.
Læs mere
Skimmelsanering af 600 m2 kælder på Herregård
Etablering af mekanisk tidsstyret ventilation. Fugtproblemer løst, og kælderen kan igen benyttes til opbevaring af møbler mv. Kunden er meget glad for igen at kunne benytte sine mange m2 i kælderen.
Læs mere
Nyetablering af Munthe + Simonsen butik i Illum
Snedkerfremstilling og højglanslarkering af skabs- og podieelementer på eget værksted.
Læs mere
Udbedring af vandskade i ny villa i Hornbæk
Forsikringsskade udført i hovedentreprise. Nænsom nedtagning af fugtskadede elementer, udtørring, skimmelsanering og genopbygning.
Læs mere

Dorte Ruud​

God til at oversætte mine ideer til godt håndværk, bliver taget med på råd så arbejdet bliver som jeg forestiller mig.Har fået lavet en bar samt en ny havelåge. Rykker hurtigt ud.

Anne Katrine Bjerregaard​

Dygtige håndværkere - færdige til tiden og prisen. Vi er meget tilfredse!

Charley Schibsbye​

Yderst kompetente - håndværk til tiden

​​Følg os på Facebook

Her vil vi løbende lave opslag omkring vores

arbejde, gode tilbud og meget mere.

FØLG OS