Hovedentreprise ved større byggeprojekter

Hos Carlsen & Co. kan vi lave alt fra udskiftning af et køkken til renovering af en hel ejendom i en hovedentreprise. Vi står for det hele, hvor vi binder hele projektet sammen, idet vi varetager al koordinering og kommunikation med alle håndværkerne.

Det betyder, at du kun har en fast kontaktperson ved en hovedentreprise. Vi holder til i Kvistgård i Nordsjælland, men arbejder i hele København og omegn.

Vi kan udføre byggeri og renovering i en hovedentreprise

Vi arbejder med alle former for anlæg og byggeri, herunder vedligeholdelse, modernisering og renovering, som vi gerne varetager i en hovedentreprise. Men vi udfører naturligvis også mindre opgaver som en del af fagentrepriser.

Vores hovedekspertise er at udføre håndværk som maler, tømrer, snedker og certificeret skimmelsanitør, men vi har en række dygtige samarbejdspartnere inden for alle de håndværk, som vi ikke selv har ekspertisen til at udføre.

Derfor kan vi varetage en hovedentreprise i forbindelse med alt fra en mindre modernisering til et større projekt for en bygherre eller entreprenør.​

Vi udfører butiksrenovering og specialopgaver i hovedentrepriser

Vi udfører naturligvis primært butiksrenovering for butikker, restauranter og den øvrige detailhandel, men det kan også være for andre erhverv, hvor der er brug for specialinventar.

Vi udfører opgaverne med vores egne håndværkere, men vi varetager typisk den form for renoveringsopgaver i hovedentrepriser, hvor vi samtidig står for al kontakt og koordinering med de øvrige faggrupper som for eksempel elektrikere og andre relevante brancher.​​

Vi er et professionelt team af proaktive håndværkere

Vi er et professionelt team af proaktive håndværkere med stor erfaring og en høj faglig stolthed. Vores fokus er at levere en god service med stor fleksibilitet og effektivitet.

Samtidig har vi altid en løsningsorienteret tilgang til både nemme og udfordrende opgaver. Dertil kommer, at vi har fokus på tilgængelighed og troværdighed.

Du kan ringe til os på telefon 70 27 85 86 eller skrive til e-mail info@carlsenogco.dk for at få et uforpligtende tilbud på en hovedentreprise.

Kontakt os for at høre mere om hvad vi kan tilbyde

Du er velkommen til at ringe til os hos Carlsen & Co. ApS på telefon 70 27 85 86 for at høre mere, men du kan også skrive til en tømrer eller snedker på e-mail info@carlsenogco.dk. Derpå kan vi aftale en besigtigelse. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Kontakt os

Oldenvej 19 C, 3490 Kvistgård

Klik her for rutevejledning

Telefon: 70 27 85 86

E-mail: info@carlsenogco.dk

Vi er medlem af