Maler til bygge- og renoveringsopgaver​

Hos ​Carlsen & Co.​ i Kvistgård i Nordsjælland har vi mange års erfaring som maler, og vi løser alle typer af maleropgaver for virksomheder, boligforeninger og private i hele København og omegn.

Vi er med andre ord jeres professionelle sparringspartner i forhold til malerarbejde. Vi arbejder som maler, men vi kan også løse alle opgaver inden for snedker- og tømrerfaget.

Vi vedligeholder og maler indvendigt og udvendigt

Vi maler både indvendigt og udvendigt. Det kan være vægge, paneler, lister, lofter, døre og vinduer, men også gulve og skabe.

Desuden kan det være:

  • ​Udvendige vinduer
  • Sternbrædder
  • Gavle
  • Facader
  • Udestuer
  • ​Rækværk

Udvendigt træværk kræver jævnlig træbehandling eller maling, og det gælder især træ, der skal beskytte boligen imod træk og fugt. I mange tilfælde maler vi blot, fordi træværket er begyndt at blive slidt og skrammet. ​

De typiske indvendige maleropgaver drejer sig især om vægge og lofter samt eventuelt lister, paneler og skabe. Det kan være i forbindelse med fra- eller indflytning eller ved en mindre modernisering af boligen, men det kan også være, at du ønsker at ændre stil i boligen.​​

Vi er håndværkere med stor erfaring og faglig stolthed

Vi er et team af håndværkere med stor erfaring og høj faglig stolthed. Vi lægger samtidig vægt på at levere en super service med stor fleksibilitet og effektivitet samt løsningsorienteret tilgang til opgaverne. Vi lægger også vægt på tilgængelighed og troværdighed – en aftale er derfor en aftale.

Kontakt os på telefon 70 27 85 86 eller på info@carlsenogco.dk, hvis du har brug for en maler.

Kontakt os for at høre mere om hvad vi kan tilbyde

Du er velkommen til at ringe til os hos Carlsen & Co. ApS på telefon 70 27 85 86 for at høre mere, men du kan også skrive til en tømrer eller snedker på e-mail info@carlsenogco.dk. Derpå kan vi aftale en besigtigelse. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Kontakt os

Oldenvej 19 C, 3490 Kvistgård

Klik her for rutevejledning

Telefon: 70 27 85 86

E-mail: info@carlsenogco.dk

Vi er medlem af