Om Carlsen & Co.

Carlsen & Co. blev grundlagt i 1984, og gennemgik i 2005 et generationsskifte til sønnen og nuværende ejer Thomas Myrner Carlsen, som i dag beskæftiger 25 medarbejdere heraf 7 lærlinge.

Der lægges i det daglige stor vægt på at formidle løsnings modeller, som dækker kundes behov, ønsker samt økonomi frem for kompromiser og nemme løsninger. Ligesom service og omhyggelighed altid har været en del af nøgleordene i Carlsen & Co´s dagligdag.

Fra begyndelsen har den primære beskæftigelse været alt indenfor byggeri, renovering og vedligeholdelse, primært for den professionelle bygherre.

Vi udfører arbejde i både fag, - hoved- og totalentrepriser.

Carlsen & Co er certificeret indenfor skimmelsanering, og har flerårig erfaring inden for håndtering af skimmel og svampeskader, der oftest udføres i totalentreprise, ligesom vi arbejder med PCB-renovering.

​Vores serviceafdeling servicerer, vedligeholder, skimmelsanerer og renoverer dagligt for boligselskaber, ejendomsselskaber, virksomheder, forsikringsskader mv.

Udover en professionel tømrer / snedkerafdeling råder Carlsen & Co ligeledes over en malerafdeling drevet af en tidligere malermester. (Butik i butik)

Carlsen & Co. har i en årrække haft et godt samarbejde med teknisk skole, hvor vi løbende aftager erhvervspraktikanter fra skolepraktikken, ligesom vi gør et stort arbejde for at få lærlinge i gang. ​

Kontakt os for at høre mere om hvad vi kan tilbyde

Du er velkommen til at ringe til os hos Carlsen & Co. ApS på telefon 70 27 85 86 for at høre mere, men du kan også skrive til en tømrer eller snedker på e-mail info@carlsenogco.dk. Derpå kan vi aftale en besigtigelse. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Kontakt os

Oldenvej 19 C, 3490 Kvistgård

Klik her for rutevejledning

Telefon: 70 27 85 86

E-mail: info@carlsenogco.dk

Vi er medlem af