check-ikon-rød Mange års erfaring​

check-ikon-rød Kvalitetsbevidste arbejde​

check-ikon-rød Professionel rådgivning​

Om Carlsen & Co.

Carlsen & Co. blev grundlagt i 1984 af Tømrermester Ulf Winther, og gennemgik i 2005 et generationsskifte til sønnen og nuværende ejer Thomas Myrner Carlsen, som i dag beskæftiger 25 medarbejdere heraf 7 lærlinge.

Der lægges i det daglige stor vægt på at formidle løsnings modeller, som dækker kundes behov, ønsker samt økonomi frem for kompromiser og nemme løsninger. Ligesom service og omhyggelighed altid har været en del af nøgleordene i Carlsen & Co´s dagligdag.

Fra begyndelsen har den primære beskæftigelse været alt indenfor byggeri, renovering og vedligeholdelse, primært for den professionelle bygherre.

Vi udfører arbejde i både fag, - hoved- og totalentrepriser.

Carlsen & Co er certificeret indenfor skimmelsanering, og har flerårig erfaring inden for håndtering af skimmel og svampeskader, der oftest udføres i totalentreprise, ligesom vi arbejder med PCB-renovering.

Vores serviceafdeling servicerer, vedligeholder, skimmelsanerer og renoverer dagligt for boligselskaber, ejendomsselskaber, virksomheder, forsikringsskader mv.

Udover en professionel tømrer / snedkerafdeling råder Carlsen & Co ligeledes over en malerafdeling drevet af en tidligere malermester. (Butik i butik)

Carlsen & Co. har i en årrække haft et godt samarbejde med teknisk skole, hvor vi løbende aftager erhvervspraktikanter fra skolepraktikken, ligesom vi gør et stort arbejde for at få lærlinge i gang. ​

NATURSKIFFERTAG PÅ BYENS TAGE
Det kræver håndværksmæssig ekspertise, når der skal skiffer på.
Læs mere
SKOLEBIBLIOTEK BLIVER TIL 4 NYE KLASSEVÆRELSER
En skole i Helsingør har fået det lidt trangt, og man mangler klasselokaler.
Læs mere
Skimmelsanering af 600 m2 kælder på Herregård
Etablering af mekanisk tidsstyret ventilation. Fugtproblemer løst, og kælderen kan igen benyttes til opbevaring af møbler mv. Kunden er meget glad for igen at kunne benytte sine mange m2 i kælderen.
Læs mere
Nyetablering af Munthe + Simonsen butik i Illum
Snedkerfremstilling og højglanslarkering af skabs- og podieelementer på eget værksted.
Læs mere
Udbedring af vandskade i ny villa i Hornbæk
Forsikringsskade udført i hovedentreprise. Nænsom nedtagning af fugtskadede elementer, udtørring, skimmelsanering og genopbygning.
Læs mere

Dorte Ruud​

God til at oversætte mine ideer til godt håndværk, bliver taget med på råd så arbejdet bliver som jeg forestiller mig.Har fået lavet en bar samt en ny havelåge. Rykker hurtigt ud.

Anne Katrine Bjerregaard​

Dygtige håndværkere - færdige til tiden og prisen. Vi er meget tilfredse!

Charley Schibsbye​

Yderst kompetente - håndværk til tiden

​​Følg os på Facebook

Her vil vi løbende lave opslag omkring vores

arbejde, gode tilbud og meget mere.

FØLG OS