Vi klarer alle dine byggeprojekter

Hos Carlsen og Co. udfører vi alle former for tømrer- og snedkeropgaver, det være sig alt fra opsætning af vægge, lofter, karme, udskiftning vinduer, tage eller et køkken, tilbygninger til renovering af en hel ejendom. Vi har også ekspertisen til dine specialopgaver inkl. evt. fremstilling af unikt inventar. Vi råder og vejleder naturligvis vores kunder forud for et projekt, så vi kan finde frem til den bedste løsning ud fra de givne rammer og budgetter.

Vi leverer altid en høj kvalitet og sætter en ære i at have en tæt og god kommunikation med vores kunder og overfor evt. 3. part, som f.eks. forsikringsselskaber.

Opgaver over flere fagområder hjælper vi dig også med

Vi kan også gøre livet lettere for dig ved at styre hele dit projekt, så du kun har en kontaktperson – og ja, så har vi også hele ansvaret.​

Har vi ikke selv ekspertisen i huset – har vi de bedste samarbejdspartnere, som vi har arbejdet sammen med i en årrække, har tiltro til og ved, hvad de står får.​

Vi er et professionelt team af proaktive håndværkere

Vi er et professionelt team af proaktive håndværkere med stor erfaring og en høj faglig stolthed. Vores fokus er at levere en god service med stor fleksibilitet og effektivitet.

Samtidig har vi altid en løsningsorienteret tilgang til både nemme og udfordrende opgaver. Dertil kommer, at vi har fokus på tilgængelighed og troværdighed.

Du kan ringe til os på telefon 70 27 85 86 eller skrive til e-mail info@carlsenogco.dk for at få et uforpligtende tilbud. ​​​

Kontakt os for at høre mere om hvad vi kan tilbyde

Du er velkommen til at ringe til os hos Carlsen & Co. ApS på telefon 70 27 85 86 for at høre mere, men du kan også skrive til en tømrer eller snedker på e-mail info@carlsenogco.dk. Derpå kan vi aftale en besigtigelse. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Kontakt os

Oldenvej 19 C, 3490 Kvistgård

Klik her for rutevejledning

Telefon: 70 27 85 86

E-mail: info@carlsenogco.dk

Vi er medlem af