check-ikon-rød Mange års erfaring​

check-ikon-rød Kvalitetsbevidste arbejde​

check-ikon-rød Professionel rådgivning​

Vi klarer alle dine byggeprojekter

Hos Carlsen og Co. udfører vi alle former for tømrer- og snedkeropgaver, det være sig alt fra opsætning af vægge, lofter, karme, udskiftning vinduer, tage eller et køkken, tilbygninger til renovering af en hel ejendom. Vi har også ekspertisen til dine specialopgaver inkl. evt. fremstilling af unikt inventar. Vi råder og vejleder naturligvis vores kunder forud for et projekt, så vi kan finde frem til den bedste løsning ud fra de givne rammer og budgetter.

Vi leverer altid en høj kvalitet og sætter en ære i at have en tæt og god kommunikation med vores kunder og overfor evt. 3. part, som f.eks. forsikringsselskaber.

Opgaver over flere fagområder hjælper vi dig også med

Vi kan også gøre livet lettere for dig ved at styre hele dit projekt, så du kun har en kontaktperson – og ja, så har vi også hele ansvaret.

​Har vi ikke selv ekspertisen i huset – har vi de bedste samarbejdspartnere, som vi har arbejdet sammen med i en årrække, har tiltro til og ved, hvad de står får.​

Vi er et professionelt team af proaktive håndværkere

Vi er et professionelt team af proaktive håndværkere med stor erfaring og en høj faglig stolthed. Vores fokus er at levere en god service med stor fleksibilitet og effektivitet.

Samtidig har vi altid en løsningsorienteret tilgang til både nemme og udfordrende opgaver. Dertil kommer, at vi har fokus på tilgængelighed og troværdighed.

Du kan ringe til os på telefon 70 27 85 86 eller skrive til e-mail info@carlsenogco.dk for at få et uforpligtende tilbud. ​​

NATURSKIFFERTAG PÅ BYENS TAGE
Det kræver håndværksmæssig ekspertise, når der skal skiffer på.
Læs mere
SKOLEBIBLIOTEK BLIVER TIL 4 NYE KLASSEVÆRELSER
En skole i Helsingør har fået det lidt trangt, og man mangler klasselokaler.
Læs mere
Skimmelsanering af 600 m2 kælder på Herregård
Etablering af mekanisk tidsstyret ventilation. Fugtproblemer løst, og kælderen kan igen benyttes til opbevaring af møbler mv. Kunden er meget glad for igen at kunne benytte sine mange m2 i kælderen.
Læs mere
Nyetablering af Munthe + Simonsen butik i Illum
Snedkerfremstilling og højglanslarkering af skabs- og podieelementer på eget værksted.
Læs mere
Udbedring af vandskade i ny villa i Hornbæk
Forsikringsskade udført i hovedentreprise. Nænsom nedtagning af fugtskadede elementer, udtørring, skimmelsanering og genopbygning.
Læs mere

Dorte Ruud​

God til at oversætte mine ideer til godt håndværk, bliver taget med på råd så arbejdet bliver som jeg forestiller mig.Har fået lavet en bar samt en ny havelåge. Rykker hurtigt ud.

Anne Katrine Bjerregaard​

Dygtige håndværkere - færdige til tiden og prisen. Vi er meget tilfredse!

Charley Schibsbye​

Yderst kompetente - håndværk til tiden

​​Følg os på Facebook

Her vil vi løbende lave opslag omkring vores

arbejde, gode tilbud og meget mere.

FØLG OS